(Download) "Kosteusvaurioita" by Ani KellomÀki # eBook PDF Kindle ePub Free

Kosteusvaurioita

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Kosteusvaurioita
  • Author : Ani KellomĂ€ki
  • Release Date : January 10, 2017
  • Genre: Family & Relationships,Books,Nonfiction,Social Science,
  • Pages : * pages
  • Size : 579 KB

Description

Liki kahdella miljoonalla suomalaisella on liikaa juova lÀheinen.


”Lapsuudenkodissani muhi muutakin kuin kosteusvaurio keittiön seinĂ€ssĂ€. Äitini joi yhĂ€ useammin liikaa. MinĂ€ yritin paikkailla juomisen aiheuttamia kolhuja ja kupruja pitkĂ€lti samanlaisin elkein kuin kotimme kosteusvauriota ensimmĂ€isenĂ€ korjaamaan saapunut tunari. Vedin suuta leveĂ€mpÀÀn hymyyn, suoritin koulussa ja harrastuksissa suorittamasta pÀÀstyĂ€ni ja pinnistelin muutenkin pitÀÀkseni kostean taustani piilossa.”


Miten alkoholiongelmaisen vanhemman lapset pÀrjÀÀvÀt myöhemmin elÀmÀssÀÀn? MinkÀlainen vaikutus vanhempien liikajuomisella voi olla tulevaisuuden loppuunpalamiseen, parisuhdevaikeuksiin ja omaan vanhemmuuteen?


Noin 65 000–70 000 lapsella on tĂ€llĂ€kin hetkellĂ€ ainakin yksi vanhempi, jolla on vakava pĂ€ihdeongelma. Kosteusvaurioita kertoo 40 ihmisen tarinoiden kautta, miltĂ€ vanhemman juominen nĂ€ytti lapsen silmin ja minkĂ€laisiin kysymyksiin kosteissa oloissa kasvaneet voivat törmĂ€tĂ€ aikuistuessaan. Se kysyy, voiko lapsesta kasvaa ihmissuhteissaan onnellinen, työelĂ€mĂ€ssĂ€ jaksava ja omille lapsilleen riittĂ€vĂ€n hyvĂ€ vanhempi. Voidaanko ylisukupolviset pahoinvoinnin ketjut katkaista?


Ani KellomÀen tÀrkeÀssÀ kirjassa ÀÀneen pÀÀsevÀt ne, jotka ovat kannatelleet perheen kulisseja ja hÀvenneet hiljaa taustaansa.


Download Books "Kosteusvaurioita" PDF ePub Kindle